Project 'Zus & Zo aan de IJssel'

Het leven is elk moment nieuw. Er is alleen maar ‘nu’ en in dit nu liggen alle mogelijkheden open...

Elke dag vraagt opnieuw om kritisch kijken en helder voelen. ‘Wordt mijn werk volledig abstract of moet er nog iets herkenbaars te zien zijn?’ Ik weet dat ik voor beide opties kan kiezen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat mijn werk de verbeeldingskracht van de beschouwer aanspreekt. Dat er iets te raden of te verwonderen valt.

In de periode van 18 juni tot en met 19 september 2021 staat de kunstroute'IJsselbiënnale 2021' gepland onder de titel: 'Tij, Tijd en Tijdelijkheid'. Op afspraak stel ik mijn atelier open voor bezoekers aan dit evenement. Zij krijgen hier dan een inkijkje in mijn project 'Zus & Zo aan de IJssel'. Een spannende reis door de IJsselvallei die voor mij dit weekend begint! Natuurlijk kun je in dit blog lezen hoe deze reis verloopt en wat hierin het kunstzinnige proces is. Ga je mee?